Over mij

‘Ambitie is durven doen waar je goed in bent’

Mijn naam is Ilva van Elk. Ik ben een betrokken, veelzijdige en ambitieuze professional, met oog voor mens en resultaat. Ik werk en leef vanuit het motto: ‘Ambitie is durven doen waar je goed in bent’. Durf te stoppen met energie steken in datgene waar je eigenlijk niet goed in bent. En durf te excelleren in datgene wat jou uniek maakt.

Een stevige inhoudelijke basis

Sinds ik afstudeerde als politicoloog, werk ik bij de overheid of voor de overheid. Ik heb veel ervaring met strategische vraagstukken in een complexe, dynamische omgeving met wisselende actoren en heb een goed oog voor mogelijkheden ter verbetering en verandering. Door mijn jarenlange ervaring in het brede overheidsdomein heb ik een stevige inhoudelijke basis en een goed gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen ontwikkeld. 

Daarnaast heb ik als gecertificeerd innovatietrainer en creatief denktrainer een breed pakket aan werkvormen in huis om zaken nét even anders dan anders aan te pakken. 

Mijn werkwijze

Ik stimuleer mensen het beste uit zichzelf te halen. Ik spreek aan op resultaat, coach op persoonlijke ontwikkeling en stuur bij indien nodig. En ik help de juiste keuzes te maken. Ik hou hierbij rekening met inhoudelijke, financiële, relationele en politiek/bestuurlijke belangen, zonder het doel uit het oog te verliezen.