Critical Friend | Procesbegeleider | Trainer

90A049BD-C35C-41D0-880E-28B95206E7F1_1_201_a

Talent Ontwikkelprogramma in Cultuur (OnTOPiC)

Talent Ontwikkelingsprogramma in Cultuur (on TOPiC) is een korte intensieve training van drie dagdelen voor young professionals die in de culturele sector van Arnhem en Nijmegen werken en die zich op persoonlijk, zakelijk en organisatorisch vlak verder willen ontwikkelen.

Ik stem de inhoud van het programma helemaal af op de vragen en behoeften van de deelnemers, zolang deze maar te maken hebben met de ontwikkeling van hun talenten als professional in de culturele sector.

Die vragen kunnen bijvoorbeeld gaan over het optimaliseren van jouw toegevoegde waarde in de sector, over effectief communiceren met je samenwerkingspartners, over keuzes maken en leidinggeven aan jezelf en hoe om te gaan met belemmeringen. Of over… waar jij maar behoefte aan hebt om over te leren en om je verder in te ontwikkelen met vakgenoten.

Alle wensen geef ik vorm in een interactief programma dat in elk geval zal zorgen voor nieuwe inzichten en bruikbare handvatten om met die inzichten aan de slag te gaan. Er zal ruimte zijn voor reflectie, verbinding, uitproberen, lol en diepte. En we houden het lekker concreet en ‘to the point’.

 

“De cursus heeft me heel veel inzicht gegeven in mijzelf en welke richting ik op zou kunnen in mijn werk.”

“Erg leuk, positief. Leuke opdrachten. Gericht op talenten en niet op wat je niet kan.”