Critical Friend | Procesbegeleider | Trainer

art-color-colorful-19679

Persoonlijk leiderschap, beïnvloeden en adviseren

Wat doe jij als je doet wat je niet laten kan? Zie je wat er wel is of zie je juist wat er niet is? Werk je graag samen of liever alleen? Ben je een tempomaker? Een knopendoorhakker? Zorg jij dat iedereen betrokken blijft? Zorg jij voor de kwaliteit? Of de sfeer? Hoe denk je? Denk je creatief? Denk je logisch? Denk je groots? Denk je aan details? Denk je lineair of associatief? Gebruik je graag je fantasie of liever je ratio? En zien anderen jou hetzelfde als dat jij jezelf ziet?

Persoonlijk leiderschap gaat over het onderzoeken wat jouw manier van denken en kijken is en hoe je daarmee anderen kunt inspireren. Het gaat over het onderzoeken van de grenzen van jouw comfortzone en wat er gebeurt als je die grenzen oprekt.

De trainees van het Gelderse Traject ‘Werken zonder te beperken’ hebben een driedaagse training gevolgd over persoonlijk leiderschap, in relatie tot beïnvloeden en adviseren.

“Ik vond je een zeer prettige trainer die goed weet waar ze het over heeft. Je was in staat om iedereen erbij te betrekken zonder opdringerig of vervelend over te komen. We kregen allemaal de ruimte om op onze eigen manier mee te doen, maar je nam wel de leiding en gaf ons een duwtje wanneer dit nodig was. Door jouw enthousiasme en de uitstraling die je had, dat iedereen zichzelf mag zijn, heb ik het gevoel dat ik erg veel geleerd heb en hier zeker in de toekomst gebruik van kan maken.” – Deelnemer aan de training.