Critical Friend | Procesbegeleider | Trainer

Anne Reitsma Fotografie-Anne Reitsma Fotografie-_MG_3286

Manifestatie Archief innovatie gaat door!​

Na 4 jaar met hart en ziel gewerkt te hebben aan Archiefinnovatie, viel voor het tijdelijke programmabureau Archief 2020 eind 2016 het doek. Ze wilden knallend het jaar uit met een Manifestatie waarmee ze niet alleen hun werk doorgaven, maar ook vierden wat er bereikt was: inspireren, vieren en overdragen was het motto.

Maar vier jaar werk afronden is zó veelomvattend, dat het organiseren van de Manifestatie maar niet van de grond kwam. Terwijl de datum al bekend gemaakt was aan alle 400 genodigden! Met nog slechts 10 weken te gaan, heb ik samen met het projectteam de schouders er onder gezet. Van programma bedenken, tot genodigdenlijsten maken. Van entertainment organiseren, tot locatie zoeken (en vinden!). Van trainers boeken, tot aanmeldingen registreren. Met als resultaat een geweldig evenement waar alle medewerkers van Archief 2020 én hun samenwerkingspartners hun ‘finest moment’ beleefden.

“Afspraak is afspraak bij jou. Je bent zelfverzekerdheid en hebt een bepaalde rust en opgewektheid over je, die mij vertrouwen gaven dat het allemaal, ondanks de zeer heftige deadline goed zou komen. Je hebt een oplossingsgerichte aanpak, die we goed konden gebruiken tijdens het project.” Projectleider Archief 2020